NYHEDER

Her vil vi løbende opdatere nyheder og aktiviteter fra Maud og Mænd.

Klik på ikonet under, for at se vores FB side.

”Før solen går ned” er ikke en hvilken som helst sang.

Det er en fortælling om at rykke sig fri, når noget er blevet alt alt for trangt… Når spændetrøjen strammer, udvikling stopper, kvalitet og indhold konstant er for nedadgående, og når man opdager, at mange ting slet ikke hænger sammen, som man tror. SÅ er det på tide at tage nogle valg og komme videre. Den historie kender de fleste i en eller anden grad, og den historie har vi i Maud & Mænd da også selv oplevet tæt på.

Når Maud i versene synger om at ”rykke” og Mændene i omkvædet svarer at, ”hvis hun ta’r afsted så ta’r vi med”, er det også fortællingen om en stærk trang til at flytte sig, når en sammenhæng bli’r for fastlåst, forstenet eller bare bli’r for ”selvfed”.

Med sangen og videoen ”Før solen går ned ” opfordrer vi i Maud & Mænd alle til at vride sig løs fra tidligere snærende og begrænsende bånd, til selv at stille sig bag roret og styre ”livets skude” efter eget kompas. Statistikken siger, at fire ud af fem bliver lykkeligere og gladere bagefter.

Så smid det stramme korset (eller bare løsn det lidt), kom op på de høje stilletter (gi’r god udsigt, ser godt ud) og kom så ud og syng, dans, og lev livet sammen med os.

Vi er SÅ klar til at levere FEST, FRIHED & FARVER til folket ;0)

MkH

Maud &Mænd

YOUTUBE LINK

https://youtu.be/9VJNeWKWlag

Kære venner,

Endnu en gang tusind tak for Jeres opbakning her helt fra starten, det betyder enormt meget for os!
Vi udgiver vores første single på mandag d. 14. marts.

Vi har glædet os længe til, at vi endelig kunne få lov til at præsentere Jer for den. Faktisk så længe, at vi ikke helt kan vente til på mandag. Derfor kan de hurtige af Jer få lov til eksklusivt at høre den inden alle andre. Alt I skal gøre, er at sende os en mail til mogmsingle@gmail.com med emnet: ”Jeg kan ikke vente”. Så sender vi Jer en gratis MP3 fil af sangen på søndag kl 18:00. Fra på mandag kan singlen naturligvis downloades og streames på diverse online netværk.

Og så vil vi glæde os til at høre, hvad I synes! 🙂

Maud & Mænd

Et spritnyt, men også super rutineret orkester ser dagens lys i foråret 2016.
Gennem en årrække har I kunne møde dem overalt på landets scener lige fra byfester, markeder, haller, koncertsale og festivaler til utallige tv-shows, bl.a. som fire femtedele af trækkraften i succesorkesteret Fede Finn og Funny Boyz.
Nu er tiden kommet! De har skabt deres helt eget festlige og musikalske univers.

Med Maud Kofod som det kønne feminine element, og med Robert Langkilde, Lars Andreasen og Jimmi Koldenborg som ”Herreholdet” er Maud & Mænd et friskt pust og det sidste nye skud på stammen i toppen af originale danske fest- og koncertorkestre.
Det erfarne orkester ved, hvordan man kommer ud over scenekanten, skruer et hit sammen, får tæt kontakt med publikum, og skaber en fest på stedet – her og nu!

Maud & Mænd kommer med ny musik med masser af energi og spilleglæde. Stilen er en god blanding af sej, gedigen country/rock/pop og ”shownumre” plus de traditionelle festnumre, som alle kender… Musikalsk folkelighed når det er bedst – og det hele på dansk.
Maud & Mænd; et band der er kommet for at blive!